М Юрии Мартинович Белевич староста Жомойтский... смотрели... - (:unkn) unknown (My University, 1543)
Jono Plonianskio ir Bogdano Pliaskovo sutartis byloje dėl Šaukoto dvaro žmonių užpuolimo. Rašyta Raseiniuose.
Keywords: Šaukotas (Radviliškio rajono savivaldybė, Lietuva); Laucevičiaus Edmundo fondas