Dokumenta na Przykuple w Rusokolniu... - (:unkn) unknown (My University, 1599)
Dokumentai, susiję su Rusokalnio žemės pripirkimu Dembynės palivarkui: Rusokalnio okolicos inventorius iš 1806 m., Rusokalnio palivarko spalvotas planas, matavimo duomenys.
Keywords: Rankraščiai; Riomerių šeimos aktai