[Laiškas] / Vrublevska (Wróblewska) Emilija - Augustinui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1881)
1 laiškas sūnui - praneša, kad kelioms dienoms pasiliks pas Tadą Trublevskį; yra prierašai vyrui Eustachijui ir sūnui Kazimierui Vrublevskiams.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskienė, Emilija, 1830-1886; Wróblewski, Augustyn, 1866-apie 1913; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925