[Laiškai] / Bajeris (Bayer) Julianas, matematikas, astronomas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1861)
2 laiškai dėl aritmetikos vadovėlio išspausdinimo.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Bajeris (Bayer), Julianas