[Slucko kunigaikščio Jurijo Olelkovičio raštas kunigaikščiui Merkeliui Giedraičiui, Žemaičių vyskupui, ir kitiems karaliaus skirtiems revizoriams, pasiųstiems ištirti bylą dėl Blyznos girios užgrobimo ir Perevolokų bajorų žemės užgrobimo. Prašo prailginti terminą parodymams duoti]. - (:unkn) unknown (My University, 1578)
XVII-XIX a. pr. nuorašas.
Keywords: Rankraščiai