Rasų kapinės Vilniuje - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Nuotraukose: panoraminis Rasų kapinių vaizdas, koplyčia, kolumbariumas, antkapiniai paminklai, koplyčia ir kt.
Senosios Rasų kapinės
Keywords: Fotografijos