[Laiškas] / Baženovas Nikolajus, psichiatras, profesorius - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1910)
1 laiškas - kviečia atvykti 1910 06 23 d. slavų suvažiavimą Sofijoje, kur lenkai atstovaus slavų tarpusavio ryšių draugiją, o jis pats dalyvaus kaip slavų kultūros draugijos narys; yra T. Vrublevskio atsisakymas. Minimas T. Ševčenka, kaip T. Vrublevskio tėvo draugas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Sofija (Bulgarija); Baženovas, Nikolajus