Wypisy Metryk Chrzestnych kosciolow parafialnych Rz.-Kat. Dekanatu Pružanskiego od roku 1835 - (:unkn) unknown (My University, 1835)
Pružanų dekanato parapijų bažnyčių 1835 m. krikšto metrikinių išrašų knyga
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus arkivyskupijos kurija - Rankraščiai