Anno Dno Millmo Sexmo Quadrimo ... Personalre comparens coram Actis Consistory Ep[iscop]atus Vilnen ... Albertus Žabinski ... - (:unkn) unknown (My University, 2016)
Svyrių kunigaikščio J. Talimanto 1499 m. įrašo, jog jis dovanoja žemes, gautas iš dėdės Kriko Petkaus, Svyruonių bažnyčiai, 1640 m. nuorašas. Vietovės: Meškiečiai, Krakena, Juodzišiai, Gubešaičiai, Gubešiai, Samanaičiai, Švakštos, Sermiežiai, Čečvier.
Keywords: Vilniaus arkivyskupijos kurija - Rankraščiai; Rankraščiai