Wizyta Kościola i Klasztoru Kretyngowskiego - (:unkn) unknown (My University, 2016)
Kretingos bažnyčios ir vienuolyno vizitacijos duomenys.
Keywords: Rankraščiai; Kretingos bernardinų vienuolynas - Rankraščiai