Wypisy Metryk Slubnych ... - (:unkn) unknown (My University, 1842)
Gardino dekanato: Ašiužos (Hožos), Didžiųjų Eismantų, Didžiosios Berastavicos, Mažosios Berastavicos, Ežeronių (Aziorų), Gardino parapijinės, Gardino Užnemunės Pranciškonų, Induros, Kamenkos, Krinkos, Kvasoukos (Paharanų), Lunos, Mastų (Dešiniųjų Mastų), Pervalko ir Usnarės (Makaraucų) bažnyčių vedybų metrikų knyga.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus arkivyskupijos kurija - Rankraščiai; Romos katalikų dekanatas (Gardinas; Gardino, Berastavicos, Mastų ir Ščiutino rajonai, Gardino sritis, Baltarusija, bei Sokulkos apskritis, Palenkės vaivadija, Lenkija); Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčia (Ašiuža (Hoža), Gardino rajonas ir sritis, Baltarusija); Ašiuža (Ožiai, Gardino rajonas ir sritis, Baltarusija); Švenčiausiosios Mergelės Marijos Dangun Žengimo (Ėmimo) ir Šv. Jono Nepomuko bažnyčia (Didieji Eismantai, Berastavicos rajonas, Gardino sritis, Baltarusija); Didieji Eismantai (Berastavicos rajonas, Gardino sritis, Baltarusija); Švenčiausiosios Mergelės Marijos Apsilankymo bažnyčia (Didžioji Berastavica, Berastavicos rajonas, Gardino sritis, Baltarusija); Didžioji Berastavica (Berastavicos rajonas, Gardino sritis, Baltarusija); Šv. Antano Paduviečio bažnyčia (Mažoji Berastavica, Berastavicos rajonas, Gardino sritis, Baltarusija); Mažoji Berastavica (Berastavicos rajonas, Gardino sritis, Baltarusija); Rožinio Dievo Motinos bažnyčia (Ežeronys (Aziorai), Gardino rajonas ir sritis, Baltarusija); Ežeronys (Aziorai, Gardino rajonas ir sritis, Baltarusija); Šv. Pranciškaus Ksavero (parapinė) bažnyčia (Gardinas, Gardino rajonas ir sritis, Baltarusija); Švenčiausiosios Mergelės Marijos, Angelų Karalienės (pranciškonų) bažnyčia (Gardinas, Gardino rajonas ir sritis, Baltarusija); Gardinas (Baltarusija); Švenčiausiosios Trejybės bažnyčia (Indura, Gardino rajonas ir sritis, Baltarusija); Indura (Gardino rajonas ir sritis, Baltarusija); Trijų Karalių bažnyčia (Kamenka, Ščiutino rajonas, Gardino sritis, Baltarusija); Kamenka (Ščiutino rajonas, Gardino sritis, Baltarusija); Šv. Onos bažnyčia (Krinkos, Sokulkos apskritis, Palenkės vaivadija, Lenkija); Krinkos (Sokulkos apskritis, Palenkės vaivadija, Lenkija); Švenčiausiosios Mergelės Marijos Nekalto Prasidėjimo bažnyčia (Kvasouka (Paharanai), Gardino rajonas ir sritis, Baltarusija); Kvasouka (Paharanai, Gardino rajonas ir sritis, Baltarusija); Šv. Onos bažnyčia (Luna, Mastų rajonas, Gardino sritis, Baltarusija); Luna (Mastų rajonas, Gardino sritis, Baltarusija); Šv. Jono Krikštytojo bažnyčia (Mastai (Dešinieji Mastai), Mastų rajonas, Gardino sritis, Baltarusija); Mastai (Dešinieji Mastai, Mastų rajonas, Gardino sritis, Baltarusija); Šv. apaštalo Judo-Tado bažnyčia (Pervalkas, Gardino rajonas ir sritis, Baltarusija); Pervalkas (Gardino rajonas ir sritis, Baltarusija); Šv. Kryžiaus Išaukštinimo bažnyčia (Usnarė (Makaraucai), Berastavicos rajonas, Gardino sritis, Baltarusija); Usnarė (Makaraucai, Berastavicos rajonas, Gardino sritis, Baltarusija)