Trumpas išrašimas iš tos rokundos apie tą budawonę, kurri ant išlaikimo bey aprupinnimo wargingų žmonų iš prusų žemės Teplawoje pabudawotą ir ištaisyta yra - (:unkn) unknown (My University)
[Tepliavos elgetyno finansinė apyskaita].
Antraštė šiuolaikine rašyba: Trumpas išrašymas iš tos rokundos apie tą budavonę ...
Keywords: Prūsijos valdžios įsakai; Ediktai