[Šaukimas į Ašmenos pilies teismą Ašmenos pavieto žemvaldžiams dėl nesumokėto rekrūtų mokesčio]. - (:unkn) unknown (My University, 1821)
Nurodyta pavardės ir valdos.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai