Aleksandro, divina providencia pape moderno... Jacobus prior, Andreas subprior, Nicolaus, Andreas, Johannes, Stanislaus, Martinus et Johannes -- in Bistrzica et Miednyky una cum aliis fratribus... eorumdem monasteriorum ordinis fratrorum canonicorum... sub regula sancti Augustini... --... ecclesie et monasteria eiusdem ordinis nostri dudum pastoris officio fuerunt et sunt orbata... - (:unkn) unknown (My University)
Bistryčios ir Medininkų augustijonų vienuolynų vienuolių prašymas popiežiui, kad patvirtintų jų išrinktą šių vienuolynų viršininką.
Keywords: Pergamentai; Bistryčia (Astravo rajonas, Baltarusija); Medininkai (Vilniaus rajono savivaldybės teritorija, Lietuva)