[Laiškas] / Sapiega Jonas Frydrichas, LDK kancleris - Aleksandrui Sapiegai. - (:unkn) unknown (My University, 1741)
1 laiškas Punsko seniūnui asmeniniais reikalais; mini numatomą kelionę į Ukrainą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Sapiega, Jonas Fridrichas, 1680-1752; Sapiega, Aleksandra; Ukraina