[Raportas dėl Vincento Bulakos pašalinimo iš Benicos bernardinų vienuolyno] - (:unkn) unknown (My University, 1848)
Naugarduko dekano raportas Vilniaus konsistorijai, jog Vincentas Bulaka iš Benicos bernardinų vienuolyno buvo pašalintas už nuolatinį girtuokliavimą.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai