[Belicos parapijos (Lydos dekanatas) statistinės žinios] - (:unkn) unknown (My University, 1791)
Krikšto, mirimo ir jungtuvių 1790 m. statistinės žinios.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai