[Raštas dėl Ašmenos bažnyčios vizitacijos]. - (:unkn) unknown (My University, 1732)
Vilniaus vyskupo rezoliucija ryšium su Ašmenos bažnyčios vizitacija.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai