[Laiškas] / Deifingeris (Deiffinger) - Johanui Volfgangui. - (:unkn) unknown (My University, 1821)
1 laiškas - ieško žmonių vaistažolėms rinkti. Minimas J. Celinskis.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Wolfgang, Jan, 1776–1859