[Kapitulos prokuratoriaus kan. Borovskio raportas Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 1834)
Raportas apie gaisro padarytus nuostolius Adutiškio dvare, pastatus, bravorą, pasėlius, pajamas, administraciją.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai