[Laiškas] / Moravskis Alfonsas, ekonomistas, LSDP veikėjas - Mykolui Venclavskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1914)
1 laiškas apie darbo Vilniuje perspektyvas, Vilniaus miesto gyventojų aprūpinimą produktais, pensijos paskyrimą; lap. 2 - A. Moravskio autobiografija.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Moravskis, Alfonsas, 1868-1941; Venclavskis, Mykolas; Vilnius (Lietuva)