[Laiškas] / Gelmanas Kristupas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1912)
1 laiškas - prašo būti advokatu jo sūnaus, 1905 m. revoliucijos dalyvio Mintaujoje byloje, kuri bus nagrinėjama Rygoje.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Gelmanas, Kristupas; Jelgava (Latvija); Ryga (Latvija)