[Kwit z odbioru kwarty z 3 siół z dzierżawy Poszyrwintskiej]. - (:unkn) unknown (My University, 1613)
LDK žemės iždininko Jarošo Valavičiaus pakvitavimas, jog Jonas Žarnovskis, valdantis Paširvinčio (=Alvito) valstybinę valdą, sumokėjo kvartos mokestį iš šios valdos Vaičlaukio, Bildiškių ir Paežerių kaimų.
Keywords: Rankraščiai