[Laiškas] / Podbereskis (Podbereski) Andrius - Andriui Senkevičiui. - (:unkn) unknown (My University, 1824)
1 laiškas kanauninkui apie rekomenduojamą šambeljono Laskovičiaus sūnų į vakuojančią raštininko vietą Tiškevičienės iždo įstaigoje.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Podbereskis (Podbereski), Andrius; Senkevičius, Andrius