Сии естъ корень Иесеов с него же изыде царь Довыдъ, и Соломон, и иные царi израiлевы и Господь наш Iсус Христос. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
Tekstai iš Biblijos, LDK rusėnų kunigaikščių kreipimasis į Konstantinopolio patriarchą dėl naujo Kijevo ir visos Rusios metropolito išrinkimo (XV a. pabaigos teksto nuorašas).
Keywords: Rankraščiai