[Laiškas] / Solonevičius Lukjanas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1910)
1 laiškas - prašo tarpininkauti, kad jį priimtų dirbti į Vilniaus banką, nes laikomas politiškai nepatikimu, ir paskolinti referatą apie žemės ūkio įstaigas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Solonevičius, Lukjanas; Vilnius (Lietuva)