[Laiškai] / Dzekonskis (Dziekoński) M. - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
3 laiškai apie teismo bylą su Buščinskiu dėl žemės ribų nustatymo; apie žemės permatavimo darbus, kuriuos atliko jis pats ir jo mokiniai, gautą užmokestį už žemės matavimą; apie sklypo planų ir žemėlapių sudarymą bei atsiuntimą; apie žemės padalijimą, mirus Kobilinskiui. Minimi: Chmelevskis, Surkontas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Dzekonskis (Dziekoński), M.