Nota Kapituły Olyckiey w sprawie złota i srebra funduszowego... - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Išrašai iš Olykos kapitulos 1743-1814 m. aktų, liečiančių bylą dėl atgavimo Olykos bažnyčios sidabro ir aukso bei brangenybių, padėtų pas Radvilus. Ištraukos ir vertimai į lenkų kalbą atlikti prel. M. Herburto.
Keywords: Rankraščiai