[Laiškas] / Jagninska-Goluchovska Rožė - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1859)
1 laiškas apie jos brolio prof. J. Goluchovskio filosofinio veikalo, parašyto Gorbačiove, išspausdinimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Jagninska-Goluchovska, Rožė; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Gołuchowski, Józef, 1797-1858