[Laiškas] / Gžibovskis (Grzybowski) Mečislovas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1911)
1 laiškas apie bendradarbiavimą Peterburgo jaunuomenės ratelio steigiamajame žurnale "Slavianstvo"; prašo siųsti straispnius apie slavų tautų, ypač lenkų, gyvenimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Gžibovskis (Grzybowski), Mečislovas; Sankt Peterburgas (Rusija)