[Laiškai] / Račkauskis Jeronimas, lietuviškų religinių raštų parengėjas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
21 laiškas apie lotynų k. parašytą knygelę vaikams, laukiamą aprobatą iš M. Valančiaus; apie lietuvišką veikalą "Istorija bažniczes", cenzoriaus A. Petkevičiaus pastabas, knygų atsiuntimą (yra sąrašai), sąskaitas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Račkauskis, Jeronimas Kiprijonas, 1825–1889; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Valančius, Motiejus, 1801-1875; Petkevičius, Antanas, 1804-1880