[Laiškas] / Žilinskis Feliksas - "Zorza Wileńska" redaktoriui. - (:unkn) unknown (My University, 1907)
1 laiškas apie Benekainių bažnyčios statybą, pradėtą kunigo Tado Zanurskio ir tęsiamą kunigo Jono Januškevičiaus. Prašo tarpininkauti, kad Vilniaus vyskupas neiškeltų J. Januškevičiaus į kitą parapiją.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Žilinskis, Feliksas; Zorza Wileńska (leidykla); Vilnius (Lietuva)