Projekt Gimnazjum Nr. 2. Szkic konkursowy gimnazjum gminy ewangelicko-reformowanej w Wilnie przy ulicy Zawalnej - (:unkn) unknown (My University, 1925)
Evangelikų-reformatų bendruomenės gimnazijos Vilniuje konkursinis projektas. Perspektyvinis vaizdas.
Keywords: Vilnius (Lietuva); Rankraščiai - Kartografija; Rankraščiai - Brėžiniai