[Laiškas] / Neišaiškintas asmuo - Ignacui Fonbergui. [1828]. 1+[1] lap. - (:unkn) unknown (My University, 1828)
1 laiškas dėl prekių išsiuntimo išlaidų; praneša, kad siuntinius atidarinės muitinėje. Minimas S. Heimanas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Fonberg, Ignacy, 1801-1891