Zamysłow zażiwac chczącz... - (:unkn) unknown (My University, 1612)
1612-1613 m. Maskvoje susibūrusios Abiejų Tautų Respublikos bajorų konfederacijos aktai: kariuomenės surašymas, valdovo Žygimanto III Vazos ir valstybės pareigūnų raštai, universalai, instrukcijos pasiuntiniams į Seimą.
Keywords: Sigismund, 1566-1632, Švedijos ir Lenkijos karalius, Lietuvos didysis kunigaikštis; Maskva (Rusija)