[Adutiškio chirurgo P.Biernikavičiaus prašymas Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 1831)
Prašymas, kad skirtų pinigų vaistų pirkimui.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai