[Laiškas] / Podbereskis (Podbereski) Romualdas, publicistas, periodinių leidinių redaktorius - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1851)
1 laiškas apie beletristikos, istorinių, mokslinių knygų nusiuntimą jo bičiuliui gydytojui Voicechovskiui; apie asmeninį gyvenimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Podbereski, Romuald, apie 1812-1856; Zawadzki, Adam, 1814-1875