In nomine domini amen... Nos, Jacobus Myczkyevicz et Alexandra coniuges, significamus... - (:unkn) unknown (My University, 1511)
Jokūbo ir Aleksandros Mickevičių raštas, kuriuo jie steigia savo altariją Dorų parapijinėje bažnyčioje ir jos kunigo išlaikymui užrašo pusę Varginiškių dvaro, tris valstiečių šeimas, vieną nelaisvą šeimyną, pinigų altoriui papuošti ir kitą turtą.
Keywords: Pergamentai