[Laiškas / Moisiejus, Afono vienuolyno viršininkas iš Afono - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 1894)
1 laiškas apie vienuolyno, atgauto iš graikų, statybą šv. Afono kalne; numatomą šv. Ignoto bažnyčios remotą, prašo paaukoti vienuolynui lėšų; nurodo užsakomų mišių ir kitų pamaldų kainas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija