[Minsko oficiolo ir Barūnų bazilijonų vienuolyno viršininko Jono Lukjanovičiaus raštas dėl iškeltos bylos Logo[vo] ? (Łohowski) administratoriui Jonui Lukianskiui bei [valstiečiams] Kondratui Škliankai, H. Pilnikui ir kt. sumušusiems Beličianų unitų cerkvės kleboną Zacharą Komarą] - (:unkn) unknown (My University, 1747)
Kviečiami liudininkai iš Slabados, Sabunkos, Pružanų kaimų.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai