[Laiškas] / Eichvaldas (Eichwald) Edvardas, zoologas, Vilniaus universiteto profesorius - Johanui Volfgangui. - (:unkn) unknown (My University, 1828)
1 laiškas apie kelionę iš Vilniaus į Šiaulius, šeimos reikalus. Minimas Jankevičius.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Eichvaldas, Eduardas, 1795-1876; Wolfgang, Jan, 1776–1859; Vilnius (Lietuva); Šiauliai (Lietuva)