[Laiškai] / Grabovskis (Grabowski) Edvardas, ekonomistas, advokatas, darbininkų judėjimo veikėjas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
4 laiškai apie savo tarnybą, darbą apygardos teismuose, apie rekomendacinio laiško parašymą Varšuvos advokatams, kad galėtų įsidarbinti teisme, atvykęs į Varšuvą; apie lenkų statistikos draugijos darbą Krokuvoje.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Grabowski, Edward, 1880-1961; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Varšuva (Lenkija); Krokuva (Lenkija)