[Adutiškio dvaro ir jo palivarko 1829 m. mokesčių knyga]. - (:unkn) unknown (My University, 1830)
Surašytos valstiečių pavardės, kiek priklauso atlygio už duotą pagalbą, kiek grąžinta bei neišmokėtos sumos.
Keywords: Adutiškis (Švenčionių rajonas, Lietuva)