[Laiškai] / Bernackis (Bernacki) Liudvikas, literatūros ir teatro kritikas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1910)
2 laiškai apie 1780 m. teatrinį kalendorių, Voicecho Boguslavskio portreto reprodukciją. Minimas J. Veisenhofas.
Keywords: Rankraščiai; Autografų kolekcija; Laiškai; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Bernacki, Ludwik, 1882–1939.