[Laiškai] / Polubinskis Vladislovas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1851)
3 laiškai apie lenkiškų periodinių leidinių atsiuntimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Polubinskis, Vladislovas; Zawadzki, Adam, 1814-1875