[Laiškai] / Cibulskis (Cybulski) Napoleonas, Krokuvos universiteto fiziologijos profesorius - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
21 laiškas (tarp jų 3 telegramos) apie Augustinui Vrublevskiui siūlomą chemiko asistento vietą Krokuvos Jogailos universitete, apie jo susirgimą, gydymąsi Tvorkuose, gautus patarimus vežti jį gydyti į Šveicariją. Minimas A. Remeris.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Cybulski, Napoleon, 1854-1919; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Wróblewski, Augustyn, 1866-apie 1913; Uniwersytet Jagielloński; Šveicarija