[Laiškai] / Puslovskis (Pusłowski) Vaitiekus - Jonui Januškevičiui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
24 laiškai apie pinigines skolas su Severinu Gesevičiumi, skolos atidavimą, žemės nuomą ir mokesčių rinkimą; minimi Kurmelionys, Šidlovičiai, Laukūnai, Lakinskai ir kitos valdos; apie Drujos seniūnijos valstiečių skundus, nepaklusnumą, konfliktus su jais dėl ganyklų, teismo bylas; dėl maišto kariuomenėje 1931-1832 m. ir pakvitavimų gavimo; dėl sutarties su plentų tiesimo komitetu apie tiesiamą kelią tarp Leliūnų ir Utenos, kelio darbus, tilto statybą; apie sąskaitas su Kobilinskiais; I. Daugėlos pakvitavimus ir pajamas, gautas iš Dubingių valdų. Minimi M. Remeris, Sapiega.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Puslovskis (Pusłowski), Vaitiekus; Januškevičius, Jonas; Leliūnai (Utenos rajono savivaldybė, Lietuva); Utena (Lietuva); Dubingiai (Molėtų rajono savivaldybė, Lietuva)