Родословная и доказательства о дворянстве рода графов Тышкевичей. - (:unkn) unknown (My University, 1911)
Grafų Tiškevičių III-jų kartų genealoginiai medžiai bei sąrašai, patvirtinti Minsko gubernijos dvarininkų deputatų susirinkimo, išduoti Feliksui Vincui Tiškevičiui.
Keywords: Rankraščiai; Tiškevičių šeimos fondas; Tiškevičiai (giminė); Tiškevičius, Feliksas, 1865-1931, grafas; Minsko sritis (Baltarusija)