[Vilniaus kapitulos byla su Palenkės vaivada Vasilijum Tiškevičiumi, nes pastarojo Berezinos valdų pavaldiniai puldinėja Volčios valdas] - (:unkn) unknown (My University, 1566)
Nustatyta Volčios ribos.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai