Juozas Žiugžda : literatūros rodyklė - (:unkn) unknown (Lietuvos TSR mokslų akademijos centrinė biblioteka, 1974)
Šioje bibliografijoje su nedidele atranka atsispindi žinomo pedagogo ir istorijos mokslų daktaro Juozo Žiugždos mokslinė ir visuomeninė veikla iki 1974 metų. Pagrindinė Juozo Žiugždos straipsnių tematika - lietuvių kalbos ir istorijos klausimai. Rodyklės pradžioje pateikta gyvenimo ir veiklos apžvalga bei pagrindinės gyvenimo ir veiklos datos. Literatūra skyriuose išdėstyta chronologine tvarka. Metų ribose pirmiausiai pateikiamos knygos, o po to straipsniai. Knygų ir straipsnių antraštės išverstos į rusų kalbą. Leidinio pabaigoje pateikta pavardžių rodyklė.
Юозас Жюгжда
Keywords: Bibliografijos rodyklės